Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Credeti in Dumnezeu ?
Credeti in Dumnezeu ?
Eu voi incerca sa nu raspund la aceasta intrebare sa nu va influentez, va dau numai un Clip Video :
http://www.youtube.com/watch?v=AcVSBLmT-So
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.

Sometimes I wonder... will God ever forgive us for what we've done to each other? Then I look around and I realize... God left this place a long time ago.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Da,cred.Nu dau explicatii sau alte chestii,unii sunt satanisti si ma vor injura,insa nu aici,abtineti-va :P.
Reply
florin.florin aici vorbim intr-o maniera deschisa acceptam si pareri contra si pro dar asta nu inseamna ca acceptam orice porcari si noi avem Ban IP :P.
Reply
Ciudat ca pana acum nu a avut nimeni curaju sa isi exprime parerea in afara de florin.florin si Diablo (era de asteptat cea ce a scris din cauza nickname-ului )
Reply
Cred in Dumnezeu, dar pe popi nu ii suport, cei mai mari hoti se gasesc in "casa Domnului".
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Diablo sper sa nu ai dreptate Winking
Reply
Eu cred .. dar nu in chiar tot .. din ce se spune . .Dar cred in Dumnezeu.
Am citit intr-o carte si spunea ca degeaba crezi in Dumnezeu daca nu iti iubesti aproapele (omul si fiintele)
Reply
eu cred in Dumnezeu si cred in jertfa Domnului Isus la Golgota
Cred ca El a murit pentru pacatele mele si ale tale
mersi de topic admin
Reply
Cred in dumnezeu, dar nu cred in cea ce zice o popa, mai zic si eu tatal nostru, dar sa merg sa pup mana popei nici odata. Raspuns la toate astea = Nu ajunge ? veizi la tv ce face "prea sfintitul" asa ca.....

Ps. teo_feel bun venit in comunitate, poate te prezinti si tu sa ne cunoastem, Doar este un forum .
Reply

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce credeti despre Liga 1?Cu cine tineti? fulgerulde10 1 5,100 01-31-2009, 01:51 PM
Last Post: Diablo

Users browsing this thread: