Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rio de Janeiro - Atractii turistice
#1
Rio de Janeiro este alegerea perfecta pentru o vacanta exotica, situat in partea de sud-este a Braziliei in portul natural Baia de Guanabara este un oras ce cuprinde mai multe culturi si oameni de diverse statuturi sociale.

Cu toate acestea orasul Rio de Janeiro este un loc perfect de relaxare deoarece locuitorii acestuia, cunoscuti sub numele de Cariocas stiu sa se distreze si sa lase grijile deoparte pentru a se bucura de viata.

Deseori se petrece de dimineata pana seara tarziu, atat localnici cat si turisti petrec impreuna pe ridmuri de amba.

Printre cele mai vizitate locuri se afla si atractia turistica numita Cristo Redentor, un adevarat simbol al orasului, statuia lui Iisus Hristos, precum si faimosul carnaval si gradina botanica.

De asemenea nici distinctul Ipanema nu trebuie lasat deoparte deoarece este locul ideal pentru distractie, shoppping, clubbing si alte activitati de acest gen.

Cam astea ar fi din marte atractiile turistice din Rio de Janeiro.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)