Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resurrected Cod counter strike 1.6
#1
Acest cod pentru counter strike 1.6 este cel mai complex cod pentru counter strike 1.6.
Resurrected contine wall, aim, speed, norecoil, noflash, nosmoke, nospread si reprezinta alegerea ideala in folosirea unui cod pentru counter strike 1.6 pe un server cu admini atenti la jucatori.

Acest cod cs este pentru steam dar deoarece e din 2009 va recomandam sa nu il folositi pe steam pentru ca au avut loc updateuri din 2009.

Cum se foloseste codul cs pentru counter strike 1.6?

Pentru a folosi codul cs resurrected mai intai trebuie sa downloadati codul cs de mai jos din pagina si sa il dezarhivati pe desktop.
Pentru a porni codul cs resurrected trebuia sa deschideti fisierul X-Loader din arhiva.

Codul cs resurrected se porneste cu tasta del, adica tasta delete si pentru modificarea parametrilor de la wall, aim sau celelalte trebuie sa folositi tastele Page Up si Page Down.

Desi codurile cs postate de noi nu contin virusi uni antivirusi mai "destepti" vor vedea ca virus acest cod la cs, pentru a va calma va garantam ca puteti sa il folositi fara teama pentru ca codul cs resurrected nu contine virusi.

Download cod cs 1.6 gratis:


Attached Files
.zip   cod cs 1.6 gratis.zip (Size: 124.16 KB / Downloads: 28)
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)