Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promovare Online
#1
Promovarea pe E-Phorum.net este accesibila oricui si are efecte enorme asupra optimizarii seo si asupra traficului.

E-Phorum este unul din cele mai mari forumuri de asistenta it, aparand primul in Google la cuvintele "Asistenta it" si fiind in pagina a 2 a in trafic.ro la categoria calculatoare-internet:

http://stat.trafic.ro/stat/ephorumnet

Traficul pe E-Phorum.net este in continua crestere, in momentul de fata avand in jur de 3 000 afisari si 1700 vizitatori unici pe zi.

Deoarece pe forum se discuta tematice diverse se pot promova siteuri din aproape orice domeniu.

Daca aveti un site ce aduce profit, precum un site ce vinde servicii sau produse, un site ce are profit din reclame va puteti promova pe E-Phorum.net.

Promovarea se poate face in trei feluri:

1. Recenzii web
2. Reclama directa
3. Recenzii web si reclama directa, promovarea mixta

1. Recenzia web
Recenzia web reprezinta un articol pe forum cu maxim 5 legaturi catre siteul promovat pe anumite cuvinte cheie care va vor aduce trafic respectiv clienti.

Un exemplu de recenzie web puteti vedea mai jos:

http://www.e-phorum.net/gazduire-web

Recenzia web participa activ la marirea numarului de vizitatori pe siteul respectiv.

Pozitiile in Google sau oricare motor de cautare cupate de siteul respectiv cresc deoarece cele 5 legaturi catre site de pe acest forum cu vechime conving motoarele de cautare ca siteul promovat este unul de incredere.

Astfel traficul siteului revizuit creste considerabil din optimizarea SEO pe care o ofera linkurile respective precum si din vizitele directe trimise de articolul in sine.

Pentru cei ce nu stiu SEO se refera la optimizarea siteurilor pentru a ocupa o pozitie cat mai buna in motoare de cautare precum Google la anumite cuvinte cheie cautate.

De exemplu pentru "Piese Dacia Logan" vor face optimizarea magazinele online de piese auto.

De asemenea fiecare site revizuit este rapid indexat de motoarele de cautare deoarece motoarele de cautare apreciaza legaturile de pe forum.

Pentru cine nu stie indexarea de motoarele de cautare reprezinta aparitia unui site in pagina cu rezultate la anumite cuvinte cheie.

De asemenea recenzia web, articolul de promovare a anumitui site poate fi considerat si o reclama permanenta a acestuia deoarece se plateste o singura data si are influente permanente.

Recenzia web va fi scrisa de un expert seo care va gasi cuvintele cheie potrivite pentru siteul dvs in cazul in care nu furnizati dvs unele dorite.

De asemenea puteti scrie dumneavoastra articolul daca doriti.

Iar la 3 siteuri promovate primiti o promovare gratuita pentru al 4 lea site.

Pretul unei recenzii web este suma modica de 10 euro, recenzie web ce va trimite trafic permanent precum si influente SEO pozitive.

Plata se poate face prin Paypal, Moneybookers sau transfer bancar, pentru comenzi sau orice nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail: xk6adm@yahoo.com sau la ID-ul de yahoo messenger: xk6adm


2. Reclama directa

Reclama directa se refera la bannere si linkuri, astfel avem urmatoarele oferte:

a) Banner 728x90 pixeli, un model de banner aveti mai jos:

[Image: bannerul-tau-aici.png]

Bannerul are garantate minim 10 000 afisari lunare, 10 000 de potentiali vizitatori, cumparatori, clienti.

Pretul acestuia este de doar 10 euro lunar, suma diminuandu-se pentru o colaborare mai lunga.

b) Link in Footer, practic o legatura pe anumite cuvinte cheie ce trimite catre siteul respectiv si care influenteaza din punct de vedere SEO cat si din punct de vedere al vizitatorilor, unii vizitatori parasesc forumul prin aceste linkuri de jos.

Pretul acestuia este unul mic, de 5 euro lunar care scade si mai mult in functia de perioada dorita.

Plata se poate face prin Paypal, Moneybookers sau transfer bancar, pentru comenzi sau orice nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail: xk6adm@yahoo.com sau la ID-ul de yahoo messenger: xk6adm

3. Promovarea mixta, prin reclama si recenzie web

Oferim reduceri substantiale pentru doritorii de promovare mixta ce contine doua din metodele de promovare amintite mai sus, tot ce trebuie sa faceti e sa ne contactati si sa ne spuneti de ce aveti nevoie la adresa de e-mail: xk6adm@yahoo.com sau la ID-ul de yahoo messenger: xk6adm

Cu stima,
echipa E-Phorum.net
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)