Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Program de facut teme wordpress si nu numai
#1
Deoarece sunt o multime de bloguri in ziua de azi si sunt bloggeri foarte buni care nu au cunostine de html si css m-am gandit sa propun un program de facut teme wordpress.

Acest program de facut teme wordpress mai poate face si alte teme cum ar fi pentru blogger, joomla si nuke.

Pe langa toate acestea acest program de facut teme wordpress mai poate face si templateuri html.

Programul se numeste Artisteer si este gratuit, programul este destul de complex dar nu este greu de utilizat si permite utilizatorilor sa creeze teme si templateuri chiar daca nu au cunostinte de photoshop, html sau css.

Acest program de facut teme wordpress are mai multe parti pe care am sa le prezint in continuare:

Ideeas:

Aceasta sectiune din program se refera la ideei, este foarte utila cand nu aveti idei pentru o tema deoarece va sugereaza design, creaza o tema random si poate sugera si fonturi precum si structura, fundal si multe altele.

Colors & Fonts:

Aici veti gasi totul ce trebuie ales ca culori si fonturi, puteti ajusta culorile temei si tipul fontului precum si marimea acestuia.

Layout:

In aceasta sectiune se alege latimea precum si numarul de coloane si pozitionarea widget-urilor din tema sau se poate folosi butonul suggest layout pentru a lasa programul sa aleaga aleator o structura in locul dvs.

Background:

Background este o sectiune a programului de facut teme wordpress care se refera strict la fundal, optiuni fundal, efecte text sau efecte gradient.

Sheet:

Si aici tot setari pentru tema se gasesc precum dimensiuni, margini, transparenta, culori, umbra si altele.

Header:

In aceasta sectiune se poate modifica headerul temei, se poate modifica latimea si inaltimea acestuia si se poate adauga o imaginea in header.

Menu:

La sectiunea curenta se afla doar setari despre meniul temei wordpress, se alege forma si culoarea butoanelor precum si distanta intre ele si alte detalii.

Articles:

In aceasta sectiune gasiti toaate setarile pentru articole, pentru modificarea felului in care sunt ajseaza articolele precum si asupra textului, puteti adauga cand si de cine a fost adaugat articolul precum si multe alte setari utile pentru uni dintre voi.

Blocks:

Sectiune dedicata setarilor pentru widget-uri, se alege radul de rotunjire la colturi, spatiul dintre widget-uri precum si culori si multe altele.

Buttons:

Aici se modifica aspectul butoanelor precum cele de search, se poate modifica forma si culoarea butonului, se poate adauga texturi, gradient sau efect de umbra.

Footer:

Aceasta este ultima parte a programului de facut teme wordpress in care se seteaza diferite chestii pentru partea de subsol a temei, ma exact setari asupra culori subsolului si setari legate despre text si icontia de feed.

Programul de facut teme wordpress este gratuit doar ca lasa watermark pe fiecare imagine cea ce face tema sa fie aproape inutilizabila, pentru cei ce doresc ca tema sa iasa cat mai ok recomand cumpararea programului.

Mai este de mentionat ca acest program de facut teme wordpress este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare din familia windows.

Download program de facut teme wordpress:

http://download.cnet.com/Artisteer/3000-...86734.html
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Program de facut pagini web rapid si gratis Admin 2 10,047 06-03-2012, 06:01 PM
Last Post: Admin
  Program de facut logouri Admin 0 6,625 11-27-2011, 01:37 PM
Last Post: Admin
  Program de facut site web Admin 0 7,549 11-26-2011, 02:34 PM
Last Post: Admin
  Cum imi fac un blog gratis si nu numai Admin 0 12,196 03-10-2011, 06:33 PM
Last Post: Admin
  Cum se face un forum gratis si nu numai Admin 0 8,378 03-10-2011, 05:07 PM
Last Post: Admin
  Programe de facut site-uri pentru incepatori Admin 5 33,434 01-23-2011, 12:14 AM
Last Post: immune
  Imagini gratuite pentru site si teme de site Admin 1 6,531 05-27-2009, 11:35 AM
Last Post: hbunnyUsers browsing this thread: 1 Guest(s)