Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Personalitatea oamenilor in functie de culoarea ochiilor
#1
Pentru a afla ce zice culoarea ochiilor despre o anumita persoana m-am gandit sa fac o lista cu diferite culori ale ochilor.

Asa cum banuiti culoarea ochiilor dezvaluie trasaturi de personalitate, deci pentru cei ce doresc sa afle cat mai multe despre o persoana in functie de culoarea ochiilor acesta este locul ideal.

Personalitatea oamenilor cu ochi negri:

Ochii negri exprima pasiune si dragoste de viata ca trasaturi principale.

Persoanele cu ochi negri sunt persoane temperamentale si foarte pasionale, acestea adora provocarile si confruntarile.

Se mai zice despre persoanele cu ochi negri ca sunt foarte greu de cucerit si spun foarte greu "Te iubesc" dar si cand isi exprima sentimentele despre iubire sunt sincere si o fac cu tot sufletul.

Persoanele cu ochi negri se supara foarte greu pe cei dragi, trec peste multe lucruri si au o rabdare infinita cu persoanele din jur.

Acestea sunt luptatoare inascute si nu isi lasa prieteni la greu, de asemenea persoanele cu ochi negri nu uita vorbele ce le ranesc orgoliul.


Trasaturi de personalitate a persoanelor cu ochi caprui:

Despre ochii caprui se spune ca sunt cei mai rezistenti ca vedere.

In general despre persoanele cu ochi caprui se spune ca sunt persoane joviale, receptive spre nou si spre relatii sociale, acestea sunt o adevarata placere in cea ce priveste relatiile si un interlocutor foarte placut, este practic o placere sa stai de vorba cu o astfel de persoana.

Atrag foarte usor fascinatia persoanelor din jur, le place sa fie iubite dar si sa iubeasca si sunt cu picioarele pe pamant.

Sunt de o fire sensibila cu simtul politetii inascut care adora romantismul, in general cand sunt suparate ori triste simt nevoia sa se deschida si sa ceara sfatul unui prieten, nu sunt persoane razbunatoare dar ajuta doar persoanele de la care au primit ajutor in trecut.
Cam atat despre persoanele cu ochi caprui.

Despre persoanele cu ochi verzi, trasaturi de personalitate a persoanelor cu ochi verzi:

Despre persoanele cu ochi verzi se spune ca stiu sa isi traiasca viata la maxim si sa se bucure de orice moment din ea.

Persoanele cu ochi verzi iubesc lucrurile simple si sunt firi contradictorii.

Acestea au in minte tot timpul o batalie intre da sau nu indiferent de decizia ce trebuie luata si le place sa fie independenti din punct de vedere sentimental.

Acestora le place sa se joace cu focul cand vine vorba despre iubire insa stiu si cum sa intretina focul pasiuni, au capacitatea de a vedea partea buna a fiecarui om si stiu sa fie placute indiferent de oamenii cu care se intalnesc.
Au tendinta de a fi invidiosi si de a uita sa aprecieze ce au deja fie pe plan material cat si sentimental.
Cam astea sunt caracteristicile oamenilor cu ochi verzi.

Despre oameni cu ochi albastri

Oamenii cu ochi albastri comunica cu ajutorul limbajului pasiunii si cel a senzualitatii.

Persoanele cu ochi albastri stiu sa fie atractive si sa manifeste influente mari asupra persoanelor din jur.
Cand vine vorba de increderea in sine ele stau extraordinar de bine.

Le place sa comande si cat timp sunt ascultate totul merge struna.

Desi par persoane superficiale acestea constituie un sprijin de nadejde la nevoie fiind persoane care se implica in tot cea ce fac cu tot sufletul.

Persoanele cu ochi albastri sunt constante in sentimente si sunt extrem de sincere, acestea urasc minciuna si cand iubesc sunt foarte directe in exprimarea sentimentelor.

Acestea fac fata respingeri foarte bine deoarece insistenta este o calitatea foarte mare a acestora si stiu sa se impuna.


Cam astea ar fi caracteristicile de personalitate in functie de culoarea ochiilor, stiti cum se spune, ochii sunt oglinda sufletului, in ochi se revarsa sufletul iar acestia exprima foarte bine sentimentele persoanei respective daca stim sa privim.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)