Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OoLauncher - Dezactiveaza pornirea programelor
#1
Exista un program numit OoLauncher care va ajuta sa controlati acele programe care de obicei ponesc singure la pornirea Windows-ului sau cand sunt instalate se adauga automat in lista de auto-pornire a sistemului de operare.

OoLauncher este usor de folosit si are o interfata accesibila chiar si pentru cei mai putin priceputi cu “Windows-ul”.

Dupa deschiderea programului se observa in partea stanga lista cu aplicatiile configurate sa porneasca odata cu sistemul de operare, precum in partea opusa o serie de butoane ce ne ajuta sa activam sau sa dezactivam pornirea automata, cat si realizarea unui clasament al aplicatiilor ce vor porni automat, putand stabili, in functie de importanta, clasamentul de prioritate.

Pentru administrarea acestor programe sistemele de operare Windows, detin o aplicatie accesibila ce poate fi invocata scriind comanda msconfig din casuta RUN a meniului de start.

Pentru a descarca OoLauncher apasati un simplu click pe urmatorul link:
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


Users browsing this thread: 1 Guest(s)