Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incredibil - Un barbat de 23 de ani a omorat 77 de oameni
#1
O persoana care a fost capabila sa omoare 77 de persoane in Norvegia anul acesta(2011) pe 22 iunlie, nu va face nici un an de puscarie!

Aceasta Persoana se numeste Anders Behring Breivik si are 23 de ani, dupa legile din Norvegia dacest tip trebuia sa faca 30 de ani de puscarie, extrem de putin dupa cata suferinta a produs in sufletele celor 77 de familii ramase fara un membru de familie, dupa parerea mea trebuia sa plateasca cu moartea, insa acest individ va scapa fara puscarie pe motivul ca el nu ar fi avut discernamant, el suferind de boala numita PSIHOZA, aceasta boala fiind pusa de psihiatri, Synne Serheim si Torgeir Husby, si publicand raportul la tribunalul din Oslo in ziua de 22 Noiembrie 2011. Cei doi experti au spus ca boala iar fi afectat capacitatile mintale in acele momment. El va fi internat intr-o clinica de boli mintale unde va putea face din nou victime. Ar mai fi o solutie ca acest individ sa fie unde este locul, iar aceia ar fi comisa tribunalului, dar ei deobice respecta recomandarile expertilor.

Pentru cei car nu stiu povestea sau nu si-o mai aduc aminte, va amintesc ca pe data de 22 iulie 2011, in Oslo, Breivik a detonat o masina capcana in apropierea cladirilor guvernamentale din Oslo, ucigand opt oameni. Dupa doar cateva ore de fuga a ajuns pe insula Utøya, unde se desfasura o tabara a Pardidului Muncitoresc, pretizand ca este politist a deschis focul asupra tinerilor prezenti, impuscand mortal 69 de tineri.Tot pe insula Utøya afost si prins.
In acele momente era un haos total in Norvegia, si poporul se temea de alte tentaive de acest gen.

Acum linistia s-a restabilit in Norvegia, insa poporul este foarte indignat, de pedeapsa pe care a primito "acest" monstru, va rog sa imi scuzati expresia insa om nu poate fi numit.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Nu stiu ce sa spun, nimic nu poate compensa durerea pierderii unor fiinte umane si in nici un caz nici o sentinta judecatoreasca nu o sa multumeasca famiile indoliate.
Dar desigur ca nu sunt daca multi stiu dar clinica de boli psihice ( spitalul de nebuni cum se spune in romania ) este tot un fel de puscarie si cel mai probabil clinica de boli psihice ofera conditii mult mai proaste decat penitenciarul, deoarece in zilele noastre detinutii au conditii moderne cum ar fi televizor si multe alte chestii.

Dar in general un lucru e sigur ca nimeni nu v-a mai putea aduce inapoie pe cei pierduti din cauza acestui dement, iar in cazul nostru trebuie sa incepem sa invatam sa ne controlam si sa nu lasam shooterele sa ne faca curiosi cum ar fi sa tragem cu o arma reala in oameni nevinovati, jocurile sunt doar un mod de relaxare nu loc in care sa ne pierdem mintile.

Prin acest mesaj vreau sa atrag atentia asupra parintilor sa nu lase copii sa joace extrem de mult la calculator, o data ce copilul isi pierde controlul si sta la calculator toata ziua ar trebui sa luati o masura impotriva la acest lucru, deoarece se inchide in el si la cea mai mica problema el va reactiona intr-un mod in care nu o sa doriti.

Mi-ar place ca sa vad si parerile altora asupra acestui subiect extrem de delicat.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  De ce se sinucid oameni ? Admin 7 6,426 04-08-2010, 12:11 PM
Last Post: adi_sUsers browsing this thread: 1 Guest(s)