Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum scap de punctele negre
#1
Pentru a scapa de punctele negre si de cosuri putem folosi mai multe remedii unele cu mai multe sau mai putine rezultate palpabile.

Raspunsul la intrebarea cum scap de punctele negre este diferit la majoritatea persoanelor deoarece exista mai multe tipuri de piele ce necesita diferite tratamente, insa m-am gandit ca ar fi bine sa enumar cateva remedii pentru puncte negre.

Un remediu pentru punctele negre ar fi baia de aburi, aceasta se face saptamanal cu diverse ceaiuri cum ar fi musetel sau alte plante cum ar fi cimbru, salvie sau coada calului.

Procedura este destul de simpla, intai se fierb aceste plante si apoi cand aburi devin mai suportabili si nu sunt foarte fierbinti se tine capul deasupra vasului cu un prosop peste pentru a directiona aburii, procedura dureaza cam 15 minute.

Putem scapa de punctele negre si cu ajutorul mastilor de argila, acestea sunt foarte indicate insa necesita mai mult timp motiv pentru care nu am sa ma concentrez pe ele.

Folosirea unei creme de ingrijire a pieli poate din nou sa ajute la scaparea de puncte negre.

Un ultim tratament pentru puncte negre ar fi folosirea unui sapun delicat si spalarea fetei zilnic apoi urmand ca sa aplicam o crema de ingrijire a pieli.

Cam astea ar fi modurile prin care scapam de punctele negre, daca mai stiti si altele nu ezitati sa le mentionati.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.


#2
Eu am luat ceva de la farmacie pt cosuri si mi-au mai disparut si din puncte negre.
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ce este deochiul si cum scap de deochi Admin 0 6,772 12-23-2011, 06:27 PM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)