Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cum sa formatezi stick-ul USB in NTFS
#1
Pentru a va asigura ca Windows ofera o optiune de formatare NTFS, trebuie sa aduceti stick-ul in modul "Optimize for performance". Odata ajunsi aici, click-dreapta pe drive-ul alocat in Windows Explorer si selectati comanda contextuala "Properties". Schimbati tab-ul in "Hardware". Selectati stick-ul dorit inca o data si click apoi pe "Properties". Treceti in tab-ul "Policies" in urmatoarea casuta de dialog. Activati acuma optiunea "Optimize for performance" si click apoi pe OK. Aceasta schimbare va fi implementata numai dupa restartarea sistemului. Atentie! Asigurati-va ca stick-ul USB este dezactivat cu ajutorul dialogului din System Tray inainte de a-l scoate, astfel se poate ca datele dumneavoastra sa fie sterse.
P.S. : aplicatia HP ( HP USB Disk Storage Format Tools ) poate de asemenea formata stick-urile USB in sistemul de fisiere NTFS.
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Instalare Windows 7 de pe stick Admin 2 12,754 01-12-2012, 02:12 PM
Last Post: phenom
  Conversie din FAT in NTFS Diablo 2 12,328 11-26-2011, 10:27 PM
Last Post: Diablo
  Optimizarea sistemului de fisiere NTFS Diablo 0 4,797 02-25-2009, 11:41 PM
Last Post: DiabloUsers browsing this thread: 1 Guest(s)