Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Creaza sitemap gratuit
#1
Pentru a crea sitemap gratuit a unui site pentru a facilita indexarea de catre motoarele de cautare si implicit traficul organic al acestui site m-am gandit sa va prezint un program special conceput pentru acest scop.

Acest program se numeste Sitemap Generator si creaza sitemap gratuit pentru diverse siteuri indiferent de numarul de linkuri al siteului respectiv.

Sitemap Generator, programul care creaza sitemap este compatibil cu majoritatea sistemelor de operare windows si pe langa faptul ca este gratuit si dispune de o interfata primitoare mai poate crea sitemap pentru Yahoo si Google, doua formate de sitemap.

Fara alta prezentare a programului ce creaza sitemap va recomand sa il incercati si sa trageti singuri concluzia daca se merita sau nu sa fie folosit.

Download program ce creaza sitemap gratuit:

http://wonderwebware.com/sitemap-generator/SiteMapG.exe
Reply
Anunt important
Daca ti-a fost de folos articolul de mai sus te rugam sa ne sustii in semn de apreciere.
Ar insemna foarte mult pentru noi daca ai apasa oricare din butoanele de recomandare de mai jos (in special pe cel de facebook) sau chiar pe mai multe.
Faptul ca suntem apreciati ne motiveaza sa facem o treaba mai buna si implicit sa oferim mai mult, ajuta comunitatea sa creasca.
Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Trafic gratuit pentru site-ul tau Admin 0 5,565 09-02-2009, 12:45 PM
Last Post: AdminUsers browsing this thread: 1 Guest(s)